Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Bunia&Majka- Co gryzie Szefową Bunię?
Pan Koparka jest zdegustowany takimi żartami!!!

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja chcę zobaczyć to gotowane jajko.... 
A tak na poważne, nie wiedziałam, że one mogą jeść jajo...ale przyznaję się, że nigdy nie zgłębiłam tematu, a gotowane jajko pasuje do staruszki...

A tak na poważne, nie wiedziałam, że one mogą jeść jajo...ale przyznaję się, że nigdy nie zgłębiłam tematu, a gotowane jajko pasuje do staruszki...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- 

Pani Strzyga
Panie Koparko, kajamy się i błagamy wybaczenia...  

- joanna ch
- Kontakt:
Koparka obsypany płatkami kwiatów - wybacza  

mogą mogą jajko jak najbardziej, chomy potrzebują białeczka zwierzęcego a przeciętny właściciel chomika o tym nie wie...

mogą mogą jajko jak najbardziej, chomy potrzebują białeczka zwierzęcego a przeciętny właściciel chomika o tym nie wie...
- joanna ch
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bunia&Majka- Kończymy z rolnictwem
Rolniczki pozdrawiają koleżanki i kolegów spod celi.  

Zdenerwowaly się do szalenstwa podróżami, dopiero pod wieczór wylazły coś zjeść, ale i tak zakopane siedzą po uszy. Podzieliłam się z nimi tartymi jarzynami - widzę, że znikają, wydaje mi się, że Zębolina też bierze udział w porywaniu kęsków...
Kwestię jajek wypróbujemy niebawem

Zdenerwowaly się do szalenstwa podróżami, dopiero pod wieczór wylazły coś zjeść, ale i tak zakopane siedzą po uszy. Podzieliłam się z nimi tartymi jarzynami - widzę, że znikają, wydaje mi się, że Zębolina też bierze udział w porywaniu kęsków...
Kwestię jajek wypróbujemy niebawem

- 

ANYA
Joanna zgadnij co dzisiaj gotuje na kolacje? Jajka   Shimmerkowi juz dawno nie dawalam jajka.
 Shimmerkowi juz dawno nie dawalam jajka. 
A dajesz chomiczkom krewetki? Bo tam tez jest bialko...

Shimmerkowi juz dawno nie dawalam jajka.
 Shimmerkowi juz dawno nie dawalam jajka. A dajesz chomiczkom krewetki? Bo tam tez jest bialko...
- joanna ch
- Kontakt:
Cały Clatcatraz pozdrawia rolnictwo   Może wykorzystaj mój patent z długimi tekturowymi tunelami przy szybie? Widoczność rolnicza zwiększona o 500 procent, bardzo chętnie korzystają.
 Może wykorzystaj mój patent z długimi tekturowymi tunelami przy szybie? Widoczność rolnicza zwiększona o 500 procent, bardzo chętnie korzystają.
ANYA, ostatnio kupiłam w Hipciu suszone krewetki i mieszankę suszonych mączników, pasikoników. Wielki fejl, chyba tylko rolniki to trochę jadły (albo raczej ja nie zauważyłam czy to zostało czy zniknęło u nich, chyba zniknęło).

Może wykorzystaj mój patent z długimi tekturowymi tunelami przy szybie? Widoczność rolnicza zwiększona o 500 procent, bardzo chętnie korzystają.
 Może wykorzystaj mój patent z długimi tekturowymi tunelami przy szybie? Widoczność rolnicza zwiększona o 500 procent, bardzo chętnie korzystają.ANYA, ostatnio kupiłam w Hipciu suszone krewetki i mieszankę suszonych mączników, pasikoników. Wielki fejl, chyba tylko rolniki to trochę jadły (albo raczej ja nie zauważyłam czy to zostało czy zniknęło u nich, chyba zniknęło).
- 

Pani Strzyga
Każdy ma swoje smaczki...   Moje szczuraki też gardziły suszonymi krewetkami, za to za jajko dałyby się pokroić
  Moje szczuraki też gardziły suszonymi krewetkami, za to za jajko dałyby się pokroić 

Moje szczuraki też gardziły suszonymi krewetkami, za to za jajko dałyby się pokroić
- joanna ch
- Kontakt:
Ciekawe czym się różni chomiczy i szczurzy jadłospis, szczury pewnie więcej rzeczy mogą...