✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Harvejowa »

Oj kłóciłabym się ;) z Gonzem nie mogłam ich rozdzielić... w końcu Gonzo mnie gryzł a Harvisia trzymałam w powietrzu i czekałam aż puści Gonziowi skórę..., z Mufim było to samo... teraz nawet ich sobie nie pokazuje bo przy ostatniej próbie zaczęli się kotłować po kilku sekundach... dobrze, że teraz mogę na to patrzeć z uśmiechem :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A to chyba, że tak :shock: nie wiedziałam, że aż tak ostro było miedzy chłopakami. Gery jak się pożarł na początku z Taśkiem i ich rozdzielałam to zawisł na mojej kostce od palca środkowego i też musiałam czekać aż puści, nie miałam czym ich rozdzielić więc wolałam poświęcić rękę niż czekać aż sobie wygryzą oko czy odgryzą ucho :? Tasiek i tak miał rozciętą całą wargę a Gery kilka drobniejszych ranek. Później jak próbowałam po kilku miesiącach ich łączyć to wiadomo jak się to skończyło i że ledwo Taśka odratowałam (choć to nie była do końca wina Gerego) a jeszcze później użarł Wiewiórka który nic mu nigdy nie zrobił :idontknow: Teraz mieszka sam, jakiś czas nie widywał innych świnek w ogóle, teraz czasem go puszczę w salonie i widzi Taśka przez kraty znów ale przestał prawie zwracać na niego uwagę i aż się z Darkiem dziwimy, no po prostu inna świnka! Ale oczywiście w jego życie wspólne z inną świnką w jednej klatce nie wierzę, no chyba, że faktycznie z panną ;) Może kiedyś, zobaczymy.
Harvejowa

polecam :) nie wiem jak to się u mnie stało...Harvey bardzie zajmował się zalotami niż agresją...i dzięki temu Luśka go ustawiła... teraz trzyma go krótko i słodziak się z niego zrobił ale jak czuje Mufiego to nadal zgrzyta zębami...
katiusha

Post autor: katiusha »

Bo ona "Jest lekiem na cała złoooo!" :szczerbaty:
Harvejowa

katiusha pisze:Bo ona "Jest lekiem na cała złoooo!" :szczerbaty:

:laugh: coś w tym jest !
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

katiusha pisze:Bo ona "Jest lekiem na cała złoooo!" :szczerbaty:
"... i nadzieją na przyszły rok" hahaha... aż sobie zanuciłam :lol:
Tak, baba dla Gerusia :jupi: Oczywiście jedna strona odjajczona albo babkę ciachnąć trza by było ;)
Już to widzę oczami wyobraźni jak Geronimo wpada pod pantofel świnko-panienki :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Gerego nie ciachnę tak jak mówiłam bez wskazań medycznych nie będę ciąć a u niego takich na dziś brak, więc musi się trafić odpowiednia panna ;)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Może się trafi. kciukasy :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Właśnie zostały przeprowadzone wnikliwe pomiary, niestety nie wszystkie są zadowalające..
Oto wyniki:
Tasman 1004 gram - Od choroby nie przekroczył 1000, więc :yahoo: zobaczymy czy waga się utrzyma i czy może uda nam się odzyskać jeszcze 150 utraconych gramów.

Geronimo 900 gram - mamy spadek :roll: odkąd Gery przekroczył kilka miesięcy temu 900 gram waga się wachała, raz jest lepiej raz gorzej ale poniżej 920 nie spadała jak do tej pory.

Czarny 1420 gram - :ups: mamy nowy rekord..

Wiewiórek 908 gram - w końcu mamy przekręcony licznik do 9 na początku :jupi: Od dwóch miesięcy waga stała w miejscu ale się udało! :D

Foxiątko 630 gram - 42 gramy przez 2 tyg. Przyzwyczaiłam się do szybszego przybierania przez tego malucha ale cóż dobre i to.
katiusha

Post autor: katiusha »

:shock: Czarny to tak jakby 1,5 świnki :shock: :lol: :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”