Wrzuć ogóra do środka
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki...Zamówienia zbieram do 1
Szybciej czy później zakuma
Wrzuć ogóra do środka
Wrzuć ogóra do środka
-
Fionka2014
ha ha ha chciałabym taką naukę zobaczyćmy-joy pisze:I co zrobić z prosięciem, które dostaje przecudnej urody różową jamkę w malinowe żaby i zamiast spać w środku to śpi NA jamce?? Przecież jej nie pokażę jak się włazi i układa wewnątrz
chyba tylko dłoń by tam weszła
a jak się spr. łączenie polaru z bawełną ? nie rozchodzi się na szwach ?
-
koni
Fionka, ja mam mebelki pastuszkowe, takie łączenie polaru z bawełną. Masakruję je strasznie, trzepię, odkurzam, daję na max obrotów w pralce. Mam wrażenie, że nawet gdybym chciała, to one i tak się nie zniszczą. Są jak nowe.
-
Fionka2014
No to ekstra 
Bo myślę czy na lato lepiej im tylko z bawełny zrobić czy takie łączone, że z zewnątrz polar a bawełna w środku i sama nie wiem
Bo myślę czy na lato lepiej im tylko z bawełny zrobić czy takie łączone, że z zewnątrz polar a bawełna w środku i sama nie wiem
-
koni
a sikają na mebelki? bo u mnie sikają i jak w środku jest polar to wysycha szybko...a jak jest bawełna to ciągle jest mokro...
Też zastanawiam się co im na lato sprawić....Pastuszku, jest jakaś letnia kolekcja?
Też zastanawiam się co im na lato sprawić....Pastuszku, jest jakaś letnia kolekcja?
-
Fionka2014
Raczej nie
przynajmniej przy tej kolorystyce polarków co mają nie zauważyłam 
ale boba zostawiają to może i coś więcej też
ale boba zostawiają to może i coś więcej też
- pastuszek
- Kontakt:
Cieszy mnie to ogromniekoni pisze:Fionka, ja mam mebelki pastuszkowe, takie łączenie polaru z bawełną. Masakruję je strasznie, trzepię, odkurzam, daję na max obrotów w pralce. Mam wrażenie, że nawet gdybym chciała, to one i tak się nie zniszczą. Są jak nowe.
U mnie też się nic nie pruje, chociaż ja większość rzeczy mam polarowych, ale trochę z bawełną albo z innym materiałem też mam połączonych i nic im się nie dzieje od kilku lat - ku rozpaczy pralki, bo tylko przybywa prania a nic nie ubywa
Kolekcji letniej nie robię, bo nie wiem czy czas znajdę przed przerwą na jakieś gotowce a zresztą sami najlepiej wiecie co chcecie
Z sikami rzeczywiście lepiej radzi sobie polar.
-
Fionka2014
Przejdę na pw żeby tu nie zaśmiecać wątku 
- pastuszek
- Kontakt:
Re: Szycie wstrzymane do odwołania
Z racji tego, że zaczęła nawalać mi maszyna zawieszam szycie do odwołania.
Zamówienia, które zostały postaram się jeszcze zrealizować, nowych na razie nie przyjmuje.
Zamówienia, które zostały postaram się jeszcze zrealizować, nowych na razie nie przyjmuje.