Kochani, szykuje się w Solcu Kujawskim spora impreza. Jest miejsce i dla nas, fajna okazja by wypromować SPŚM. Podczas festynu głos zabierze także dr Ania Kołodziejska-Sawerska z gabinetu weterynaryjnego Dino-Vet. Potrzebna masa ulotek i wszelkich materiałów reklamowych. Kto chce przyjechać, pomóc, serdecznie zachęcam.
Lotka83, Joanka, Telaya, malutka i dr_granda Was nawet nie pytam, widzimy się tam koniecznie!
DNI EKOLOGICZNE Solec Kujawski 25.04.2015
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: DNI EKOLOGICZNE Solec Kujawski 25.04.2015
Mamy 2 rodzaje ulotek, poradniki, książeczki zdrowia. Kalendarze oczywiście, kubki, przypinki i breloki. Wizytówki.
Zrobię jeszcze te ulotki z "10 przykazaniami dla świnek".
Jeśli chcesz porad jakichś - zrób tablicę ze świnkami do adopcji z okolicy - zdjęcie świnki i krótka historia. I zrób koniecznie loterię - każdy los wygrywa i cokolwiek daj jako nagrody - tylko żebyś miała parę nagród które mogą być dla dorosłych. Może Ci to wyślę z transporterami razem? Tylko co? Chyba poczekamy na te nowe ulotki? To pewnie ze dwa tygodnie z nimi zejdzie?
Zrobię jeszcze te ulotki z "10 przykazaniami dla świnek".
Jeśli chcesz porad jakichś - zrób tablicę ze świnkami do adopcji z okolicy - zdjęcie świnki i krótka historia. I zrób koniecznie loterię - każdy los wygrywa i cokolwiek daj jako nagrody - tylko żebyś miała parę nagród które mogą być dla dorosłych. Może Ci to wyślę z transporterami razem? Tylko co? Chyba poczekamy na te nowe ulotki? To pewnie ze dwa tygodnie z nimi zejdzie?
- Iza
- Kontakt:
Ważne żeby było na czas, wielkiego pośpiechu nie ma. Chciałam jeszcze z Wwy klatkę setkę i transporter, sempre mówiła że ma. Chyba niestety trzeba będzie wysłać, bo aktualnie żaden transport nie jest przewidziany.
- pucka69
- Kontakt:
Transporter mam, więc Ci wyślę też, natomiast klatki 100 wolnej nie mam. Jeśli Sempre przyniesie mi klatkę do księgarni to mogę wysłać kurierem razem.
Bardzo kusząca impreza. Jak wszystko pójdzie dobrze to Was odwiedzimy i będziemy wspierać.
Izo,
ja będę miała dla Ciebie na ten festyn gadżety własnej produkcji. Puszczam info na PW.
ja będę miała dla Ciebie na ten festyn gadżety własnej produkcji. Puszczam info na PW.
- Iza
- Kontakt:
- pucka69
- Kontakt:
Raczej nie. Zapytaj czy oni nie zapewniają. Jak również stolik jakiś, krzesło itd.
- pucka69
- Kontakt:
Halo, jak tam? Bo to już niedługo. Jutro zamierzam wysłać do Was paczkę, poproszę o adres do wysyłki na pw.
- pucka69
- Kontakt:
Po wielu perypetiach, nieprzyjeżdżających po paczkę kurierach, spędzeniu na reklamacjach telefonicznych ze dwóch godzin - kurier dziś po południu zabrał paczkę.