Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: balbinkowo »

Wspaniale.. tak trzymaj Szkatuła :jupi:
katiusha

Post autor: katiusha »

Obrazek YeeeeYeeeYeemy!Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Je moja piratka :love: :yahoo: może jeszcze nie karmę, ale kolbę roll'n fun chrupie!
Z oczkiem a raczej jego brakiem chyba wszystko ok, oczodołu przemywam NaCl i wetka mówiła żeby na razie nie zarastał całkowicie bo trzeba myć, ale mam wrażenie że szybko się goi, bo wieczorem już nie mogłam strzykawki włożyć :think:
W sobotę kontrola.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

No to cudnie! :yahoo:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzielna Szkatuła :buzki: Świnki "niestety" szybko się goją i dlatego jest taki problem z powstawaniem ropni (przeważnie po pogryzieniu...). Często musisz wkładać jej strzykawkę i płukać żeby nie doprowadzić do zarośnięcia dziurki.
Wyściskaj ją od nas :buzki:
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Z ropniem to tak jest.. Przekonałam się kiedyś na własnej skórze... Po anginie niedoleczonej zrobił mi się na migdale i jak w końcu wypiłam wodę to mi nosem poszła i na cito Pani laryngolog mi przebiła skalpelem ropnia na żywca ( nie ugryzłam jej choć szczęki mi się same chciały zacisnąć) Potem przez tydzień codziennie przybywałam na wątpliwą przyjemność ponownego otwierania ropnia szczypcami chirurgicznymi, co by go wyczyścić do końca...Stwierdzono, że powinnam mieć usunięte migdałki (30 lat stara) bo będzie nawrót ropnia w mojej gębie, ale nie poszłam na zabieg... Do tej pory nie miałam nawrotów... Wyczyszczony i zabliźniały. Nie dziwię się, że u prosiów też przemywają i otwierają ponownie. :roll: :fingerscrossed:
Foggy

Post autor: Foggy »

Wiedziałam, że jeszcze będzie chrupać, mielić, podgryzać i inne rzeczy robić z buźką :roll: :szczerbaty: Dzielna Panna :102:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

O matko kamień z serca! Nawet Darek się mnie pyta co u Szkatuły a on się nie przejmuje raczej cudzymi zwierzami ;) Buziaki dla Ciebie Dzima, Mopików i oczywiście największy buziak dla Szkatuły! :buzki:
ANYA

Post autor: ANYA »

Wiedzialam, ze Szkatula sie tak szybko nie podda :jupi: a w ogole tak sobie uswiadomilam, ze ona jest troche podobna z charakterku do Dzimy :nie_powiem: tez taka wyszczekana. Zauwazylyscie ze czeto sie zdarza ogromne podobienstwo zwierzat do wlascicieli?
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Buahahaha.. Anya to ja jestem piękna ( :D ) i popiep.. jak Geronimo a jak Tasieniek sfochowana, stawiam na swoim i jestem mądra ( :D ). Nawet mi się podoba :laugh: Aaaa i jeszcze jestem jak oni prawie rodowodowa (moi dziadkowie to szlachta) ale mama popełniła mezalians.. :? xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”