✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰

Post autor: Lilith88 »

Snajperka pisze:Bleeeee.... :help: ucieka stąd. ;)
Nie udawaj takiej świętej :P Takie niby spokojne panny są najgorsze tak na prawdę :neener:
Snajperka

Post autor: Snajperka »

Wyszłam z Padre na dwór i gadamy o SPŚM (wszak muszę z kimś o tym pogadać, a TŻ nie mam :D )

Ja: No, wydaje mi się, że tam są normalni ludzie. Rozmowy na poziomie, świnkowania, takie nie "dalej w świat", a życie domowe.
Padre: No, to bardziej ogarnięci niż ci twoi psiarze.
Ja: Hm... Może tak. Z drugiej strony dziś była rozmowa o tym "jak to jajka samców świnek przypominaja morelki" hihi..
Padre: Hm.. Morele? To one mają jakieś zmutowane świnki, ze takie duże jajka u nich są? Bo morela to duży owoc.
Ja: (wyobraziłam to sobie....)

Kocham mojego Padre :D
Asita pisze:Snajperka, przyjeżdżaj do mnie! Widzę, że masz blisko
Uważaj po przyjadę :twisted: Piję kawę rozpuszczalną z mlekiem i cukrem, oraz herbatę czarną- w zależności co jest w domu :D
Lilith88 pisze: Nie udawaj takiej świętej Takie niby spokojne panny są najgorsze tak na prawdę
Celibat od 2 lat... Ech... Biedny będzie ten co go przerwie :twisted:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Snajperka to dawaj do mnie! Co prawda dalej ale piję dokładnie to samo :D Wszyscy się dziwią, że taką byle jaką kawę piję a herbaty nie słodzę nawet :D

Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej.. :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Przyjeżdżajcie do kurortu nadmorskiego!
to Wam zaserwuję kawę z moich ostatnich wojaży Obrazek
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Snajperka

Post autor: Snajperka »

Lilith88 pisze:Snajperka to dawaj do mnie! Co prawda dalej ale piję dokładnie to samo
Jak nic się nie zmieni, to cię odwiedzę w Poznaniu :)
Lilith88 pisze:Chciałam najpierw napisać, że facet będzie się cieszył ale później sobie uświadomiłam, że oni tylko wszyscy tak gadają jacy z nich macho a jak przychodzi co do czego to wymiękają w przedbiegach.. Prawda jest taka, że to my chcemy więcej i więcej i więcej..
Tak a potem... :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=6n7jOFlyK9s
Asita pisze:Przyjeżdżajcie do kurortu nadmorskiego!
to Wam zaserwuję kawę z moich ostatnich wojaży
Mam na szkoleniu psiaka z Sopotu, jak będę kiedyś tam o normalnej godzinie to wpadnę :D

Do siebie też zapraszam Kajaki, ognisko, lasy, pola, rzeka... i świeże powietrze :)
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Chciałam zauważyć, że te "morelki" to ja wymyśliłam :), sprawdźcie w artykule. Wielkość też się zgadza, tylko miałam na myśli jedną morelę, no, taką z przedziałkiem pośrodku.
Kochane, przygarnęłaby mnie któraś w Poznaniu na kilka nocy pod koniec kwietnia? Chciałabym pojechać na Pyrkon, ale nie mam noclegu, a hotele w okolicy Targów Poznańskich do tanich nie należą.
koni

Post autor: koni »

zastanawiam się jak powinien nazywać się wątek Lilith... :lol: ale nie....same niecenzuralne słowa przychodzą mi do głowy...
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

kimera pisze:Chciałam zauważyć, że te "morelki" to ja wymyśliłam :), sprawdźcie w artykule. Wielkość też się zgadza, tylko miałam na myśli jedną morelę, no, taką z przedziałkiem pośrodku.
Oj oj, to ja nie wiedziałam... proszę o wybaczenie :102: my z M. o morelkach gadamy od początku Żurka, a wtedy jeszcze nie znałam SPŚM... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dawno tego nie słyszałam, fajnie, że przypomniałaś! Obrazek

Snajperka ja zapraszam, zapraszam tylko wiesz ja mieszkam między Poznaniem a Piłą dokładnie więc jak chcesz zobaczyć mój skromny zwierzyniec to wiesz musisz trochę skręcić :P A co do Szczecina to chyba w niedzielę albo w poniedziałek pojadę, więc daj znać co i jak z koszami.

Asita to chyba musimy się umówić na zrobienie Ci nalotu :D

Kimera ja mieszkam 40 minut od Poznania więc jeśli Ci to odpowiada to zapraszam, bo połączenie pociągiem mam fajne i tanie a czasem z samego Poznania do centrum dalej komunikacją miejską niż ode mnie ;)

Koni mój mąż się śmieje, że przy mnie ludzie się otwierają i mówią takie rzeczy, że się po nich nie spodziewał :laugh: Taki talent no co :meeting:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ja tylko chciałam powiedzieć, że na moim wątku to ja takich rzeczy nie poruszam jak tu... :nie_powiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”