Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Mam nadzieje ze u nas obejdZie sie bez komplikacji. Wiem ze to ryzyko I strasznie sie boje ale oni sie mecza.
Nie zawsze występują komplikacje
u Bobika się zdarzyło, ale ważne, że mamy to za sobą, a świnki mogą się cieszyć swoim towarzystwem 

Maju no ja wlasnie pamietam foty Bobika i malo nie zemdlalam 

Powiem ci kochana, że ten okres to był dla mnie koszmar... Serce mi pękało jak patrzyłam na tą wstrętną gule
byłam przerażona, że przez czyjąś bezmyślność o mały włos nie straciliśmy Bobika
ciesze się, że wszystko dobrze się skończyło
najważniejsze jest żeby każdą niepokojącą zmianę konsultować z weterynarzem i w odpowiednim czasie na to zareagować 

Dawno mnie tu nie było... Termin na kastrację już wyznaczony?
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
może się boi, że będzie następyzagli pisze: Męczą go pewnie hormony, po co mu to. w sumie nawet już o tym rozmawiałam w Kajmanie, ale na razie mój mąż się burzy, żebym tego nie robiłaMęska solidarność.

ANYA.. super, że DIabełek wrócił do Ciebie

A kaszaka zostawiacie, ale oczyszczacie? żeby sam nie pękł..
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Tak juz dawno temu zaklepalam termin na 25 marcaDropsio pisze:Dawno mnie tu nie było... Termin na kastrację już wyznaczony?
Kaszak jest nienaruszony, bo raz sie go otworzy to bedzie odrastal i do konca zycia Diabelka bede musiala pielegnowac to codziennie tak jak Alfowi. JAk urosnie, albo peknie sam, moze Diabelek zadrapie jak Alfie to wtedy bedzie mial taki sam zabieg jak u Alfa.dortezka pisze:zagli pisze:
A kaszaka zostawiacie, ale oczyszczacie? żeby sam nie pękł..
Dortezka ta wersja bylaby najlepsza, ale chodzi mi glownie o to zeby ich uspokoic.
Ryan i Lewis wychodza z siebie odkad jest Diabelek i w kazdej chwili moze dojsc do tak powaznej klotni ze bede ich musiala rozdzielic. No jest zle i czekam na ta kastracje jak na zbawienie tymbardziej ze ostatnio duzo znajomych kastruje swoje zwierzeta i sa OGROMNE zmiany w ich zachwowniu.
To prawda, że są ogromne zmiany w zachowaniu zwierzaka po kastracji, ale dopiero po 2 miesiącach widać te zmiany
u Bobika tak było 

U kazdej swinki jest inaczej. Jedna moze zareagowac natychmiast a inna po paru miesiacach. Zalezy jak bardzo hormony mialy wplyw na zachowanie no i zalezy od samej swinki, w sumie od wszystkiego.Maja1983 pisze:To prawda, że są ogromne zmiany w zachowaniu zwierzaka po kastracji, ale dopiero po 2 miesiącach widać te zmianyu Bobika tak było