Jakie cudowne okreslenie, kupuję
Beza[*], Julcia[*], Sztabka[*], Babsi[*] i Sebastian[*]
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Beza i Julcia już w DS :-)
Dorodzinki
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Piękne zdjęcia :-)Chciałabym aby mój Kotełek też tak spokojnie siedział
, może jak będzie starszy. Wszystkiego Najlepszego Dziewczynki 
- Marikaaa
- Miejscowość: W-wa
- Kontakt:
"Dorodzinki"?! - ale super! Jeszcze tego u nas nie było.Destiny pisze:Dzisiaj mamy pierwsze dorodzinkidokładnie rok temu nasza rodzina powiększyła się o dwie kudłate Panny, kochane Panny. Także dziś świetujemy, będzie tort ogórkowy oraz w prezencie paczka pachnącej babki lancetowatej
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
- Destiny
- Kontakt:
Chrumka, czyżbyś zdecydowała się na kotka?
Moja Lady dlatego taka spokojna wobec panienek, bo się ich masy boi
(Bezia 1122g, Julka 1108g) - na dobrą sprawę to one razem ważą tyle, co pół kota...
Marikaaa, jak to mówią każda okazja jest dobra do świętowania
Tak więc wszem i wobec ogłaszam: Świętujmy Dorodzinki 
Marikaaa, jak to mówią każda okazja jest dobra do świętowania
Ostatnio zmieniony 23 mar 2015, 17:11 przez Destiny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak . Jeden Kotełek jednak u nas został. Zwykły szaro-bury, ale pieszczoch... Tym nas ujął...Ale świnek się nie boi 
- Destiny
- Kontakt:
Taaaa, mój kotek też miał być pieszczochem...i jest wobec mojego TŻ. Ja jestem tylko cateringiem, serwisem sprzątającym, pedicurzystką i animatorką czasu wolnego
pogłaskać mogę tylko jak wracam do domu i kicia jest stęskniona albo jak jest baaardzooo zmęczona (wtedy jej wszystko jedno kto głaszcze)... dobrze więc, że Panny są miziaste 
- Destiny
- Kontakt:
Dziewczyny się przypominają
Podczas jednej z wizyt w zoologu zauważyłam na półce trawę dla kota...chciałam sprawić radość mruczusiowi i przy okazji zadbać o urozmaiconą dietę...posadziłam, podlałam, postawiłam w nasłonecznionym miejscu i czekałam na efekty. Pojawiły się szybko, więc zaprosiłam kicię na degustację...powąchała i to by było na tyle(dosłownie odkręciła się ogonem). Więc żeby nie wyrzucać stwierdziłam, że poczęstuję tą soczystą trawą Dziewczyny mniejsze...efekt jak wyżej
Myślałam, że już sama będę musiała ją jakoś przetrawić....ale po jakimś czasie wróciłam do pokoju, a tam "trawnik" przystrzyżony do długości 0,5 cm...równiutko. Mam w domu ekokosiarki
Początkowe (nie)zainteresowanie:

Efektów strzyżenia niestety nie zarejestrowałam...
Podczas jednej z wizyt w zoologu zauważyłam na półce trawę dla kota...chciałam sprawić radość mruczusiowi i przy okazji zadbać o urozmaiconą dietę...posadziłam, podlałam, postawiłam w nasłonecznionym miejscu i czekałam na efekty. Pojawiły się szybko, więc zaprosiłam kicię na degustację...powąchała i to by było na tyle(dosłownie odkręciła się ogonem). Więc żeby nie wyrzucać stwierdziłam, że poczęstuję tą soczystą trawą Dziewczyny mniejsze...efekt jak wyżej
Początkowe (nie)zainteresowanie:

Efektów strzyżenia niestety nie zarejestrowałam...
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Super
Nie ma to jak świeża trawka 
- Destiny
- Kontakt:
Uff jak gorąco...puff jak gorąco...a dziewczyny siedzą na wybiegu zakopane w ręcznik
Na szczęście okupują najchłodniejszy pokój w domu.
A my właśnie wróciliśmy znad polskiego morza...świnki były pod opieką sąsiada i muszę się pochwalić jakie są mądre. Jako że mój sąsiad bardzo lubi nasze zwierzęta, więc ilość dostarczanego im pokarmu jest wprost proporcjonalna do sympatii jaką je darzy
Na nic moje uwagi, przygotowane wcześniej, poporcjowane warzywa...micha i tak nigdy nie jest pusta ( i to zarówno świńska jak i kocia). W ciągu tygodnia zniknęło 500 g opakowanie suchego pokarmu
Ale wiem, że nie ukryło się w świnkowych brzuchach, bo moje panny mimo że pazerne, to znają granice...nadwyżkę pokarmu wywalały z miski na matę, a co na macie to już niejadalne
I tak: Julcia waży 1020g, a Bezunia 1120g. Także dbają o linię ( by była gruba i wyraźna). A jakie to pieszczochy...można by je głaskać godzinami; i nie wiem komu sprawia to większą przyjemność
Ostatnio dziewczynki miały domowe SPA...zostały wykąpane, Bezie podstrzygłam kuper, do tego manicure i pedicure. Później wrzucę fotki dokumentujące miłość Bezy do suszarki, a na razie najaktualniejsze z aktualnych zdjęć panienek:
Full wypas:

A my właśnie wróciliśmy znad polskiego morza...świnki były pod opieką sąsiada i muszę się pochwalić jakie są mądre. Jako że mój sąsiad bardzo lubi nasze zwierzęta, więc ilość dostarczanego im pokarmu jest wprost proporcjonalna do sympatii jaką je darzy
Ostatnio dziewczynki miały domowe SPA...zostały wykąpane, Bezie podstrzygłam kuper, do tego manicure i pedicure. Później wrzucę fotki dokumentujące miłość Bezy do suszarki, a na razie najaktualniejsze z aktualnych zdjęć panienek:
Full wypas: