Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: katiusha »

anuleczka pisze: jak się czołgam przez cały pokój, przedpokój... i po zimnych kafelkach, aż się zmęczyłam czytając to :lol:

Obrazek
Pamiętaj, że z wysiłku mogłabyś popuścić...hihi :szczerbaty:

To zdjęcie jest zajebiaszcze :love: Ta poza..Te cycuszki..Ta mina... Na rozkładówkę "Playświniaka" idealne :102:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

katiusha spokojna twoja rozczochrana :lol: mam już wprawę, do każdej sytuacji idzie się przyzwyczaić :lol:
a aa aaa kotki dwa :love:
Obrazek
Edit:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Z góry wyglądają na kruszynki malutkie :love: :buzki:
nana81

Post autor: nana81 »

katiusha pisze:HAhahahahaahaa!!! Czołganie przez pełzanie! :rotfl: Jeszcze dywan narzuć na siebie - maskowanie też jest istotne Obrazek
Kochana to może nas przeszkolisz w tej kwestii bo Ty specjalista w tym temacie :102:

Anuleczka Ty cichaczem do łazienki przemykasz a ja odkąd dziewuchy przeniosłam do sypialni to nauczyłam się spać na baczność i prawie bez ruchu. Co się ruszę to zołzy kudłate koncert zaczynają :glowawmur:
katiusha

Nana - nie ma sprawy - tylko ochraniacze na łokcie na początek polecam :? Bo na szkole, jak ze 300 m nam czołgać się kazali na taktyce, to miałam dwa łokcie "do miesa" zdarte i rozwaloną wargę od magazynka kałacha, z którym czołgałam się trzymając go przed sobą. :lol: Dobra... Będziesz miała lżej :mrgreen:
Anuleczka - Tena Lady o do przodu! :szczerbaty:
nana81

Post autor: nana81 »

katiusha pisze:
anuleczka pisze: jak się czołgam przez cały pokój, przedpokój... i po zimnych kafelkach, aż się zmęczyłam czytając to :lol:

Obrazek
Pamiętaj, że z wysiłku mogłabyś popuścić...hihi :szczerbaty:

To zdjęcie jest zajebiaszcze :love: Ta poza..Te cycuszki..Ta mina... Na rozkładówkę "Playświniaka" idealne :102:
Katiusha normalnie siądę kiedyś przy forum i wypiszę Twoje powiedzonka.
Przez Ciebie musiałam sama dla siebie wprowadzić zakaz czytania forum w pracy. Jak ryknęłam podczas szkolenia to mało za drzwi nie wyleciałam :ups:
Ostatnio zmieniony 05 lut 2015, 22:10 przez nana81, łącznie zmieniany 1 raz.
katiusha

Hihihi - przynajmniej się nie nudziłaś :szczerbaty: Musisz papierowy woreczek brać, i jak coś oddychać w niegoObrazek Masz moje praw autorskie - ale z drugiej strony - kto nas zrozumie? :102:
Foggy

Post autor: Foggy »

Cycuszki pierwsza klasa, co tu udawać :lol:

Czarny jednak wyszczupla Aishka wygląda najokrąglej z góry :buzki:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

katiusha ahahahaha
nooo to macie następne fotki tym razem rozwalonej Antośki :102:
Foggy, wbrew pozorom Aishka jest najszczuplejsza w tym doborowym towarzystwie :lol: Ona jest wysoka, długa i jak się rozciągnie to wygląda jak na temperowany ołówek :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”