Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
tuttifrutti

Re: Sprzedam legowiska i domki!

Post autor: tuttifrutti »

sosnowa hm... akurat takiego dla większego zwierza nie szyłam, ale myślę że to wyjdzie w granicach 60zł +/- :szczerbaty:
Jaguś

Post autor: Jaguś »

Dotarła do nas dynia - CUDO ! Prosiaki od razu do niej wskoczyły. Ja nadal myślę jakby się do niej zmieścić ; )))
tuttifrutti

Suuuuper :jupi:
myślę, że może na wiosnę będą też takie jabłuszka, pomidorki, tuskawki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Oooooo :jupi: a ja właśnie niedawno myślałam o tym, że fajne by były truskawy :szczerbaty: to czekam niecierpliwie na wszelkie owocki :love: na pewno będę zamawiać, bo moje chłopaki dyńkę uwielbiają i jako jaskinie i jako pufę :lol:
tuttifrutti

będą... będą... tylko muszę najpierw sobie szablony zrobić i sprawdzić prototypy :laugh: na pewno będą w tej samej cenie co dynia 35zł :102:
Aguś79

Post autor: Aguś79 »

Że tak zmienie temat :) Szukałam dzisiaj owaty w pasmanterii i cena mnie zdziwiła bo u mnie jest po 11 zł/m nawet nie wiem jaka gramatura.Na allegro ta 200g to koszt 2,70zł/m :shock:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Jak będą to pewnie zamówię po jednym owocku/warzywku z każdego rodzaju :yahoo: Darek mnie zabije :? ale to nic i tak zamówie :rotfl:
tuttifrutti

Aguś79 2.70zł za metr bieżący? czy kwadratowy? ale tak czy siak to w sumie wyjątkowo tanio :o może jakaś gorsza gatunkowo :think:

Lilith oj ten twój Darek :szczerbaty: bidny chłop hahahaha... za to mu jakiegoś schabowego walnij, żeby nie czuł się gorszy :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dostanie, dostanie :D brzuszek musi być pełny a jak!! :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

tuttifrutti pisze: myślę, że może na wiosnę będą też takie jabłuszka, pomidorki, tuskawki :mrgreen:
Ja bym przyjęła arbuzy :szczerbaty: zielone z zewnątrz i czerwono różowe środki, bo czarne "pestki" już sobie świnie dorobią
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”