A właśnie!! Miałam podsumować zakupy z hipcia.
Moje prośki to jednak wybredne są
Jeśli chodzi o karmy to tak:
Beaphar Nature - Porażka totalna..nie ruszają, a byłam przekonana, że zjedzą, bo Wiewiórek dostał od Porcelli na podróż trochę i dałam wszystkim do spróbowania i jedli.. No ale cóż..
VL Crispy Snack Fibres i VL Snack Nature Fibres - SUPER!! To nie jest karma podstawowa, ale super jako dodatek, świniaki uwielbiają jedną i drugą, ja wrzucam do miski karmy podstawowej (CC lub CN lub CM) garstkę którejś z tych i oczywiście te granulki znikają w pierwszej kolejnośći
Zuzala Liście Malin i Tivo Babka Szerokolistna - coś tam poskubią ale bez szału, zdecydowanie wolą ziółka z HP, więc raczej nie kupię tych suszków drugi raz, popróbuje coś innego.
Nestor Kolba Lucernowa - moje największe rozczarowanie

aż mi się smutno zrobiło (jeśli dobrze pamiętam to Kimera pisała, że jej prosiaki kolb Nestora nie ruszają), szukałam im wszędzie kolby lucernowej, bo uwielbiają wszystko co z lucerną ale nie te kolby.. będę szukać dalej jakiejś innej firmy.. te zostały ruszone ale ledwo co, będą chyba wisieć w klatce przez pół roku a na końcu i tak pewnie je wyrzucę..
Jedyne czego jeszcze nie przetestowałam na chłopakach z ostatniego zamówienie to Nestor Kolba Chleb Świętojański ale sądząc po lucernowej ta też zostanie ewentualnie lekko podskubana..
Muszę się dziś jeszcze zmobilizować do posprzątania klatek, bo ostatnio coś zapuszczam chłopaków przez swoje nijakie samopoczucie, pogoda paskudna i się z łóżka wyjść nie chce a do tego za dużo paskudnych myśli, poprzedni rok był dobijający i się pozbierać ciężko.. No ale to nie powinno się na moich miśkach odbijać a jak posprzątam to i zdjęcia będą

ale to pewnie znając mnie w środku nocy jak już wszyscy normalni ludzie będą spać