Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
elido

Re: Sklep Hipcio

Post autor: elido »

Nie planujemy klatek 140cm. Jak pisałem, koszt wysyłki wyszedłby bardzo wysoki (a ten zależy od firmy kurierskiej).
Trzeba pamiętać, że długość palety to 120cm, powyżej tej długości są problemy z przewozem.

Poza tym, nasz producent takich klatek w ofercie nie posiada, a z Pyko współpracować nie będziemy, po pierwsze bardzo różne są opinie co do jakości, po drugie, ich cennik hurtowy jest bardzo nieatrakcyjny (ustalając najniższe dla nas możliwe marże, mielibyśmy sporo drożej, niż oni mają w swoim sklepie w detalu).

Co zaś się tyczy klatek tylu willa, art-met powinien jakieś mieć, zapytamy (w katalogu jest jedna, ale ma rozstaw prętów 7mm a co za tym idzie wygórowaną cenę, ponad 300zł).
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Z tego, co kojarzę - art-met ma na pewno piętrową 100 - 120 nie kojarzę niestety :(
Granvelle

Post autor: Granvelle »

Niedawno robiłam zakupy w sklepie Hipcio i było wszystko w porządku. Dodatkowo cena za wysyłkę jest niska, są promocje i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona do sklepu i liczę na dalszy rozwój. Coś czuję, że kolejne zakupy także zrobię w Hipciu. :D
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Zamówiłam CN i dostawa była bardzo szybko :) Świnki już jedzą :)
Obrazek
Aguś79

Post autor: Aguś79 »

Ja też zamówiłam w poniedziałek a dzisiaj rano już CN była u mnie :D Pewnie jak by nie wczorajsze święto to było by wczoraj.Naprawde polecam
Awatar użytkownika
bziki2
Miejscowość: kraków
Kontakt:

Post autor: bziki2 »

My już kilka zamówień robiliśmy w Hipciu bo ceny atrakcyjne i oferta coraz bogatsza a dostawa jak bajka - 2 dni i jest w Krakowie. Polecamy! :ok:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Znów ekspresowa przesyłka, dziękujemy....
Świnki wypróbowały nowego Beaphara.... Jadły jak dzikie :think: Jest szansa że będą też paczki 10kg??
elido

Mamy odpowiedź od Art-metu.

Klatka piętrowa 120cm, koszt u nas: 250zł
Klatka piętrowa 100cm, koszt u nas: 195zł

Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ooo! A będzie wprowadzona do oferty? Ja 120 byłabym zainteresowana, przypuszczam, że jakoś w najbliższym czasie. Jaka to waga, jak będzie z jej wysyłką?

Dziś zrobiłam z aga666 duże zamówienie - i już dostałam maila od firmy Siódemka, że paczka została wysłana. Takiego tempa to jeszcze nie było nigdzie! :)
elido

Ciężko powiedzieć jak wagowo, powinna się zmieścić w 30kg :D

Na pewno wprowadzimy, niestety producent realizuje zamówienia z dość dużym poslizgiem, więc ciężko powiedzieć na kiedy.

I, jak widać na zdjęciu, ta klatka składa się jakby z dwóch klatek, producent nie przewidział drabinki, ani nawet otworu w górnej kuwecie.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”