Ja mam bociany klekocząceodeta89 pisze:od czasu do czasu jeszcze grzechotniki mam w klatcepóki matrixa nie będzie to nie wyciągam żadnego.
serio pokochałam Wrocław
ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- 

zagli

Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
- 

odeta89

świnki spoko, wybiegi bardzo ostrożnie. zdjęcia jak wrócę do Bydgoszczy bo tutaj nie mam aparatu.Dzima pisze:George na pewno urósł...wstawiłabyś fotki..nie bądź samolubna![]()
Jak tam Hektor? Zadomowił się na dobre? Świnki polubił?
Hektor się zadomowił, ale wczoraj pogryzł się z psem puszczonym bez smyczy. Eh... ale w domu, do ludzi i dzieci jest przekochany, ma problem z innymi psami, no i koty obowiązkowo goni. przedwczoraj na spacerze przyniósł nam jeża... na szczęście zdążył się skulić, wbić mu w pysk, więc przeżył. A mój TŻ do Hektora, który nie chciał pyska otworzyć: "a fee! niedobry! zrób AAAA, no dalej otwieraj AAAA" (
- 

ProsiaczkoLub

Jakieś instynkty mu się rozbudzająodeta89 pisze:A mój TŻ do Hektora, który nie chciał pyska otworzyć: "a fee! niedobry! zrób AAAA, no dalej otwieraj AAAA" ()
Biedny jeż... Pamiętam jak ja przeżyłam szok jak moje kochane niewinne i zupełnie nie agresywne kiciusie przyniosły mi ptaka w paszczy
Na szczęście teraz polują tylko na muchy i komary- co w sumie z moim Kochanym popieramy
- dortezka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

yhh.. biedny jeżyk.. nieładnie Hektorek, nie ładnieodeta89 pisze:przedwczoraj na spacerze przyniósł nam jeża... na szczęście zdążył się skulić, wbić mu w pysk, więc przeżył. A mój TŻ do Hektora, który nie chciał pyska otworzyć: "a fee! niedobry! zrób AAAA, no dalej otwieraj AAAA" ()
to może nie być łatwo puszczać chłopaków "wolno" przy nim..
co do takiego gadania do zwierząt.. ja się zawsze zastanawiam ile z tego zwierzęta rozumieją.. i co w takim razie sobie o nas myślą
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- 

lubię

Piękny Hektor, uwielbiam duże psy (jest co miąchać
- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

A wiecie ile "w środku" mają robalilubię pisze:Ale jeży mógłby nie jeść, na nich jest mnóstwo różnych pasażerów na gapę.
- 

lubię

Jak to dzikie zwierzaki. Też byśmy tak wyglądali, gdyby nie cywilizacja 

- Dzima
 - Miejscowość: Rogoźno
 - Kontakt:

Ludzie!! Taki wątek na 3 stronie!  
  Czy Wrocław został odcięty od neta?  

Pyrka
Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- 

Foggy

Właśnie, właśnie, a słyszałam, że tu jakieś zdjęcia miały być! Co to za ociąganie się?