Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Gucio & Stefan
Prośki przed chwilą dałam do wspólnej klatki. Zdjęć nie zrobiłam, ale jutro może jakąś sesje zrobimy 
Gucio wpadł w dziki szał dominacji, lata za Stefanem, wącha tyłek, wskakuje, wyciska go z norki jak pastę z tubki
- jest gorzej niż jak się poznali, ale widać, że mu tyłek odżył. Chyba myśli, że jak jest pozszywany to może kozaczyć
Mam nadzieję, że się opamięta, bo mu jeszcze szew pójdzie jak tak będzie szaleć.
Oby dał pospać

Gucio wpadł w dziki szał dominacji, lata za Stefanem, wącha tyłek, wskakuje, wyciska go z norki jak pastę z tubki

Oby dał pospać

Czekam Czekam na zdjecia!!
prosze sie nie obijac moja droga:)

- pastuszek
- Kontakt:
Nie obijamy się, no może troche
Ale ogólnie bez życia jesteśmy. Dzisiaj się spać w nocy nie kładłam, o rano 4 Kalego na dworzec wiozłam - więc wolałam posiedzieć niz się położyć na dwie godzin i ledwo zwlec z łóżka, a później za dnia trochę odespałam i tak się snuje po domu jak cień

Ale ogólnie bez życia jesteśmy. Dzisiaj się spać w nocy nie kładłam, o rano 4 Kalego na dworzec wiozłam - więc wolałam posiedzieć niz się położyć na dwie godzin i ledwo zwlec z łóżka, a później za dnia trochę odespałam i tak się snuje po domu jak cień

- pastuszek
- Kontakt:

Poranna toaleta

juuuupi!
wkoncu widze tych rozrabiakow:D no biedna biedna, dzis jak zombi bez snu!! Ja caly swoj wyjazd nad morze praktycznie bez snu
)

Gucio jest taki kochany
Czy oni mają w klatce legowisko świnkę i myszkę?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A nie świnkę i kotka?Ann pisze:Gucio jest taki kochany![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

No właśnie się zastanawiałam czy to kotek czy myszka
ale uszy są takie zgięte i nie widzę 

- pastuszek
- Kontakt:
Kotek
A tu jeszcze Guć, on to ma teraz klawe życie - wszyscy koło niego skaczą, tak sobie chorowitek wszystkich koło pazurka owinął

A tu jeszcze Guć, on to ma teraz klawe życie - wszyscy koło niego skaczą, tak sobie chorowitek wszystkich koło pazurka owinął