Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Dzima »

etycja pisze:Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi?
Tak, to ten przystojniak 8-)
Anya ma naprawdę humorzastych chłopców, trafiła na księciuniów, z których każdy chce mieć pokój dla siebie :lol:
Zbliża się weekend! Anya szykuj się na...Ruby! i łączenie! :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze: albo że to jej klatka
to tym bardziej może przestraszą się takiej małej klatki.. choć na pewno jest w niej cieplutko :szczerbaty:
ruby pisze: i zawsze dostaje to za kanapa
:laugh: gorzej jak raz coś mu nie posmakuje i zostawi.. Potem ANYA będzie chodziła cały weekend i się zastanawiała co jej śmierdzi a to się coś za kanapą będzie psuło.. a nawet jak zje, to jedząc jej tam nabobczy i nasira :szczerbaty:
ruby pisze: gdzies czytalam,ze oczy swinki sa nieruchome, a to go...o prawda, swinki zerkaja na boki i tak sprytnie patrza ,ze wcale nie musza mowic,zeby dac znac o co im chodzi
o.. pierwsze słyszę.. moje łypią na boki.. Fajnie jak siedzą na kolanach.. miziam, miziam.. przestaje i ona tak okiem na mnie zaczyna łypać :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze: miziam, miziam.. przestaje i ona tak okiem na mnie zaczyna łypać :love:
Zaczynają łypać oczkiem, bo są za leniwe żeby się całe obrócić :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Zaczynają łypać oczkiem, bo są za leniwe żeby się całe obrócić :rotfl:
całe?? im się samej głowy obrócić nie chce :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Leniuszki :D
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Musze aż zapytać - czy Ryan i Lewis mają coś wspólnego z DJ Ryan'em Lewisem? Kiedy zobaczyłam te imiona obok siebie, od razu o tym pomyślałam :lol:

Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

etycja pisze:Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi? Kurczę, że właśnie z chłopakami tak ciężko. Dlatego zawsze odmawiam trzeciego w stadzie.
Tak ten pieknis to Alfie :love:
Etycja Ty odmawiasz 3 w stadzie a ja nie moge polaczyc 2 swinek. Ryan mieszka z Lewisem w salonie a Angelo i Alfie w mojej sypialni ale osobno.
Dzima pisze: Anya ma naprawdę humorzastych chłopców, trafiła na księciuniów, z których każdy chce mieć pokój dla siebie
Ciekawe po kim oni takie humorki maja :think:
dortezka pisze:
ruby pisze: gdzies czytalam,ze oczy swinki sa nieruchome, a to go...o prawda, swinki zerkaja na boki i tak sprytnie patrza ,ze wcale nie musza mowic,zeby dac znac o co im chodzi
o.. pierwsze słyszę.. moje łypią na boki.. Fajnie jak siedzą na kolanach.. miziam, miziam.. przestaje i ona tak okiem na mnie zaczyna łypać
swinki ruszaja oczami bo to widac. JAk przesuniesz sie to ich wzrok za toba i galkami tez ruszaja.
KiteeKatt pisze:Musze aż zapytać - czy Ryan i Lewis mają coś wspólnego z DJ Ryan'em Lewisem? Kiedy zobaczyłam te imiona obok siebie, od razu o tym pomyślałam
Ale chodzi Ci o tego Ryana lewisa co spiewa: 20 dollars in my pocket? :D
Hm nie maja nic wspolnego, bo nawet nie zgapilam imion od niego. Moje swinki zaistnialy publicznie wczesniej niz ten gostek.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ANYA pisze:Ale chodzi Ci o tego Ryana lewisa co spiewa: 20 dollars in my pocket? :D
Hm nie maja nic wspolnego, bo nawet nie zgapilam imion od niego. Moje swinki zaistnialy publicznie wczesniej niz ten gostek.
Hahaha... padłam... :rotfl:

ANYA a czy ten Pan nie powinien ci w takim bądź razie płacić wynagrodzenia za prawa autorskie... no wiesz, za zapożyczenie sobie imion od Twoich prośków :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Balbinkowo masz racje! Moje swinki beda bogate :jupi: moze mi zasponsoruja nowa chate nawet :D
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

Teraz to i ja padłam :laugh: Co prawda nie śpiewał tego tekstu a tworzył muzykę do niego, ale pomysł z płaceniem świetny :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”