Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Ale te dwa poprzednie da się obejrzeć.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Sprobuj terazkarpatka pisze:Filmik jest prywatny...
- Dzima
- Kontakt:
ha ha ha a ten film to pamiętam, bo moje tak na ręce nie wchodzą, a co za tym idzie z premedytacją nie sikają 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Martus mi pokazala jak nauczyc swinki wchodzenia na receDzima pisze:ha ha ha a ten film to pamiętam, bo moje tak na ręce nie wchodzą, a co za tym idzie z premedytacją nie sikają
Hahaha... o, matko, Lewis...
a ja myślałam że Ryan jest u Ciebie największą świnią ANYA... 

- Dzima
- Kontakt:
Ha ha ha Ryan ty gwiazdo
Bo po co nachylać się do siana skoro można siano przyciągnąć do siebie 

Pyrka
Za TM
Za TM

O matko, no to szczoszuś mały
Świetne, po prostu świetne
Anya - chyba łączenie z ożywieniem
Dobrze idzie nawet 

Anya - chyba łączenie z ożywieniem

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Foggy laczenie idzie tak:

A tak naprawde to nie wiem jak idzie i czy chlopaki sie dogadaja. Chodza za soba, spia kolo siebie ale czesto tez dochodzi do ostrych spiec i wiem ze niedlugo dojdzie do tego, ze sie na siebie rzuca i wtedy albo sytuacja sie wyklaruje albo bede musiala rozdzielic. Chyba, ze ich tak do siebie przyzwyczaje, ze nie zauwaza kiedy ze soba zamieszkali. Zobaczymy. Swinki lacze w kuchni a to dopiero pierwszy krok, potem ich pokoj a potem klatka. Przed nami dluga droga, ale mamy czas... wole sie pomeczyc nawet pare miechow niz miec swinki osobno przez pare lat.
Chyba ze ukradne Jasia od Pour i polacze z Alfem a potem kogos innego dla Angelo

A tak naprawde to nie wiem jak idzie i czy chlopaki sie dogadaja. Chodza za soba, spia kolo siebie ale czesto tez dochodzi do ostrych spiec i wiem ze niedlugo dojdzie do tego, ze sie na siebie rzuca i wtedy albo sytuacja sie wyklaruje albo bede musiala rozdzielic. Chyba, ze ich tak do siebie przyzwyczaje, ze nie zauwaza kiedy ze soba zamieszkali. Zobaczymy. Swinki lacze w kuchni a to dopiero pierwszy krok, potem ich pokoj a potem klatka. Przed nami dluga droga, ale mamy czas... wole sie pomeczyc nawet pare miechow niz miec swinki osobno przez pare lat.
Chyba ze ukradne Jasia od Pour i polacze z Alfem a potem kogos innego dla Angelo