Miał dziś - ropień jest olbrzymi (tak twierdzi mój mąż, który widział zdjęcia). Podobno mógł się tworzyć od 3-4 miesięcy nawet i to było powodem Stefkowej utraty wagi i chęci do wszystkiego. Narosnąć do tych rozmiarów, w których był wyczuwalny/ obserwowalny mógł w ciągu 2-3 dni nawet, więc w sumie tak jak zauważyłam w sobotę, że coś nie tak z jedzeniem u niego - mielił w charakterystyczny sposób ryjkiem (tak jak świnka z przerośniętymi zębami czyt. Lucek) i później w poniedziałek wieczorem wyczułam coś na szczęce po boku, mąż nie wierzył, że coś jest i musiał sam sprawdzić i też to jednak wyczuł, we wtorek też było to wyczuwalne, a więc nie wydawało nam się no i w środę czyli dziś już Stefan trafił do Warszawy.
Dr Kasia mówi, że rokowania są dobre, tylko cały proces dochodzenia do siebie dość upierdliwy...
A parametry wątrobowe, które miesiąc temu były przyczyną Stefkowego Warszawowania są najprawdopodobniej zupełnie odrębnym Stefkowym problemem....
Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Re: Stefuś znów w Medicavecie :(
Niech się dobrze upewnią,czy na pewno konieczne jest wyrywanie zęba. U nas się okazało,że wystarczyło wyczyścić ropę, a korzenie wróciły na swoje miejsce. Szczotuś też miał ogromny ropień, jak śliwka. I dokładnie też pojawił się w 2-3, wcześniej go nie czułam. Jakoś nie uspokajają mnie zapewnienia ,że świnka powinna normalnie jeść, bo jak niby ma mielić kiedy utraci powierznie trącą... Oby wszystko było ok 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
O matko
, biedny Stefuś
, trzymamy bardzo mocno kciuki

U niego jest podobno konieczne, bo to ząb wrastający za głęboko w dół dziąsła jest przyczyną ropnia....czy jakoś tak... ja się na tym kompletnie nie znam, jedyne co mi pozostaje to zaufać dr Kasi, że robi dla niego to co najlepsze....pour pisze:Niech się dobrze upewnią,czy na pewno konieczne jest wyrywanie zęba. U nas się okazało,że wystarczyło wyczyścić ropę, a korzenie wróciły na swoje miejsce. Szczotuś też miał ogromny ropień, jak śliwka. I dokładnie też pojawił się w 2-3, wcześniej go nie czułam. Jakoś nie uspokajają mnie zapewnienia ,że świnka powinna normalnie jeść, bo jak niby ma mielić kiedy utraci powierznie trącą... Oby wszystko było ok
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Będzie dobrze, musi być dobrze! Trzymam z całą rodzinką kciuki. Niech zdrowieje i niech wszystko przebiega pomyślnie 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Znowu podróż do Warszawy?
biedny najeździ się, miejsca w domciu na dłużej nie może zagrzać.
Oby teraz było lepiej

Oby teraz było lepiej

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Przed nim teraz sporo jeżdżenia będzie... i przed nami, bo po usunięciu zęba, jak wszystko będzie dobrze trzeba będzie jeździć na czyszczenie zębodołu... Damy radę i Stefan też musi dać radę. Trzymajcie 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt: