Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
boe22

Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [NEW FOT

Post autor: boe22 »

:love: to była miłość od pierwszego wejrzenia- co zrobić!
Ale pozostaje mi cieszyć się tym, że trafił do takieeeego domu ;) !
aviczka

Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [NEW FOT

Post autor: aviczka »

Wczoraj nie był dobry dzień.... Byliśmy u dr Bieleckiego na umówioną już wcześniej wizytę na usunięcie kaszaka, który się u Johnnego odnowił :( (poprzedni miał usuwany jakoś na jesieni)
Zabieg przebiegał dobrze, do czasu, gdy przyszło do wyjęcia "torebki". Paskudztwo tak się zakorzeniło, że nie dało się tego wyjąć :(
Dostaliśmy leki na zasuszenie tych resztek kaszaka. I trzymamy kciuki, że wszystko się powiedzie :fingerscrossed:
Johnny jest takim wrażliwym bąbelkiem... Tak się musiał zestresować i jeszcze nie wiadomo co z tego będzie...
Wczoraj po powrocie do domu był czasy czas taki zdenerwowany i obrażony, że nawet jabłuszka nie chciał ode mnie jeść... (Po dłuuuugiej chwili się przekonał, bo on jednak nie potrafi się oprzeć świeżym warzywom i owocom. Niemniej było to do niego nie podobne i zdecydowanie okazywał w ten sposób swoje wielkie niezadowolenie.)

Leczenie mamy wyznaczone, umówioną też już wizytę kontrolną, wracamy do domu, a ja siadam, patrzę na tego małego kłębuszka z dziurą w boczku, który czuje się tak skrzywdzony, że nawet jabłuszka nie chce zjeść i zaczynam ryczeć.
Wiem, że nie wypada, wiem że nic poważnego się nie dzieje, ale bardzo źle zniosłam tą wizytę. Bardzo. I dziś wcale nie jest mi lepiej.

Stop! Żadnego użalania się nad sobą! Mamy leczenie to będziemy się dzielnie leczyć!

Na koniec trochę dobrych wieści. Rysio ma się świetnie - jest wesoły i pełen życia i wszystkim nam poprawia humor!
W niedzielę robiłam im zdjęcia, jeszcze nie miałam czasu ich przejrzeć, ale wieczorem postaram się coś wrzucić.
boe22

Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D

Ja też nadmiernie przeżywam każdy prośkowy problem zdrowotny... :pocieszacz:
Trzymam za Johnnego :fingerscrossed: na pewno wszystko dobrze się skończy! ;)
aviczka

Dzięki :)
Johnny dziś się zachowuje jakby nigdy nic. Już nie panikujemy, tylko działamy :tired:
boe22

No wiesz- ja i tak uważam, że lepiej mocno przeżywać i panikować, niż nie martwić się o tych mniejszych wcale! ;)
aviczka

Kupiliśmy nową klatkę! :jupi:
Klatka 120 stoi już w domu, tylko czeka na rozstawienie :)
Wielką przeprowadzkę planujemy na 15.08. Po pierwsze dlatego, że do tego czasu Johnny powinien już się dobrze czuć :fingerscrossed: (a w jego obecnym stanie nie będziemy go dodatkowo stresować).
Po drugie wtedy będę miała czas, żeby wszystko ładnie przygotować i oczywiście na zachwycanie się tym, jak chłopcy ekscytują się nową rezydencją :D
A do tego czasu zamierzam planować układ nowej klatki. Zamówię też jeszcze jakieś elementy (np. półeczki) :yahoo:
boe22

:102: świetnie! :jupi:
Jak wprowadzą się do nowej willi- koniecznie musisz wrzucić fotki!
aviczka

Tak słodko razem wypoczywali sobie Panowie w czwartek
Obrazek

Zupełnie nieświadomi, że piękna, nowa klatka już na nich czeka :jupi:
Obrazek

Ale wielka przeprowadzka już za tydzień!
A ja tymczasem przeglądam i przebieram fotki, które zrobiłam proślkom tydzień temu i dodatkowo też nowe, które nacykałam w piątek :photo:
Moim największym problemem jest to, że jak już usiądę z chłopakami to robię im ze 150 zdjęć, a potem nie mam kiedy tego przebrać! Ale cóż zrobić, oni mają takie słodkie mordki, że ciężko nie cykać :love:

A oto jedno ze zdjęć z piątkowej sesji z natką :D
Obrazek
boe22

Wszystkie zwierzaki się kocha- ale do niektórych ma się większy sentyment!
Bardzo się cieszę, że Rysio znalazł towarzystwo, z którym się dogaduje(i tak pasują do siebie :102: )!
Foggy

Post autor: Foggy »

Biedny Johnny z tymi okropnymi kaszakami. Odnawiające się paskudztwa są najgorsze :angry:

To mamy czekać na więcej fotek rozumiem? Jacy oni przystojni! :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”