DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Ja bym go bardzo chętnie wzięła do siebie już dziś, no może jutro, ale mam 2 dzieci (4latkę i 7latkę) i obawiam się, że na tej płaszczyźnie czeka mnie dyskwalifikacja nic nie poradzę...
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Niestety mam obawy przed wydawaniem maluchów, gdy w domu są małe dzieci, kot...dorosłe świnki, to jeszcze, ale maluszek w jednej chwili siedzi grzecznie, a w drugiej postanawia, że wyślizgnie się z rąk i sobie wyskoczy. Nawet u weterynarza był problem i trzeba było łapać go w locie...W piątek odezwała się Pani z Mrągowa, jest zainteresowana adopcją, ale czekam na odpowiedź na parę moich pytań, a także jest przed nią jeszcze WPA.
Kot u mnie dochodzący nie jest na stałe w domu... nm
Pani życzę przejścia pozytywnego testów, bo proś świetny