Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Dziewczyny, jak już się dowiecie, to wiecie, gdzie mnie szukać... 

No właśnie! (Anya, prawda, że nic nie będziesz wiedziała?Dzima pisze:Bo my z Dropsiem jesteśmy dyskretne![]()

Fanka, ale musisz złożyć uroczystą przysięgę [trza wymyślić!]. Jakąś... ciekawą.twojawiernafanka pisze:Dziewczyny, jak już się dowiecie, to wiecie, gdzie mnie szukać...
Oooo... to ja też poproszę tą nowinę, jak się już dowiecie
bo ciekawa(ska) jestem...
Jestem nawet gotowa na to ślubowanie uroczyste

Jestem nawet gotowa na to ślubowanie uroczyste

Balbinkowo, czy jesteś gotowa więc podpisać się [hmmm... na świnkowym forum...] eee... To znaczy złożyć podpis bobkiem którejś ze swoich świnek na dokumencie, który może w każdej chwili przynieść Ci listonosz Poczty Polskiej?
[na dokumencie, nie na monitorze!]

[na dokumencie, nie na monitorze!]
Sluchajcie dzisiaj sie ucze na jutrzejszy egzamin (tzn za chwile zaczne, bo musialam sie zajac prosiami) a potem mam wolne przez 2 tyg wiec troche cierpliwosci 

Anya, ale jak mamy być cierpliwe, skoro masz "Diabelski" plan?

Ania jutro jade do Michalea po wiecej antybiotyku dla Yeti, jedziesz ze mna? Wpadne chyba do Ciebie w sobotke co Ty na to? Albo Ty do mnie,bo bede Anicie pokoj malowalaANYA pisze:Sluchajcie dzisiaj sie ucze na jutrzejszy egzamin (tzn za chwile zaczne, bo musialam sie zajac prosiami) a potem mam wolne przez 2 tyg wiec troche cierpliwosci

Aga jutro bede w domu ok 6 wiec nie ma szans. A co do soboty to nie jestem pewna kto do kogo.... A moze wpadnij do mnie i razem zrealizujemy Diabelski plan a potem w tyg wpadne do Ciebie pomalowac pokoj. Co Ty na to?
No to dobra, ale do realizacji planu znow potrzebny nam bedzie zakrapiacz, na stalowe nerwy 

Spoko tez potrzebuje po tych stresach w collegu a potem w sobote z Diabelskim planem. Przeciez ja wyjde z siebieruby pisze:No to dobra, ale do realizacji planu znow potrzebny nam bedzie zakrapiacz, na stalowe nerwy