Genialny pomysł, taka socjalizacja dla labków to błogosławieństwo. Skąd one biedule mają wiedzieć, jak to jest w stadzie i to jeszcze takim z człowiekami?
Co do facetów, to mój Geralt przed kastracją też tak robił, jak dostawał siana po dziewczynach w ramach socjalizacji oddzielonej
Przytulia i Trybula w DS
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Przytulia i Trybula -Łódź
Panny świetnie się zgrały, żadnych zgrzytów. Co prawda, widziałam, że Przytulia usiłowała zdominować dwa razy większą Monę, która tylko piszczała żałośnie, ale ostatnio nie było już takich ekscesów. Trybulka wydaje się śmielsza, co jednak w ich przypadku oznacza tylko tyle, że łatwiej ją dostrzec.
Dziękuję serdecznie Mikołajowi z Super Świstaka, od którego dziewuszki dostały wielką paczkę pyszności!
A tak wygląda konsumpcja
A tu krówencje, czyli tradycyjnie świąteczni goście od atramentovvej, Mona, tym razem z nową koleżanką, Miętą.
Dziękuję serdecznie Mikołajowi z Super Świstaka, od którego dziewuszki dostały wielką paczkę pyszności!
A tak wygląda konsumpcja
A tu krówencje, czyli tradycyjnie świąteczni goście od atramentovvej, Mona, tym razem z nową koleżanką, Miętą.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Panienki zarezerwowane dla jolek82. WPA wypadła świetnie. Czekam teraz tylko na transport.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Z tego co rozmawiałam z jolek na WPA ona w ten weekend pojedzie odebrać świnkikimera pisze:Panienki zarezerwowane dla jolek82. WPA wypadła świetnie. Czekam teraz tylko na transport.
-
- Kontakt:
Tak właśnie, jesteśmy umówione z kimera na sobotęlionblau pisze:Z tego co rozmawiałam z jolek na WPA ona w ten weekend pojedzie odebrać świnkikimera pisze:Panienki zarezerwowane dla jolek82. WPA wypadła świetnie. Czekam teraz tylko na transport.
- sosnowa
- Kontakt:
Re: Przytulia i Trybula w DS
Rewelacja. Mocno trzymam za podróż, bo zimno
-
- Kontakt:
Re: Przytulia i Trybula w DS
Całe szczęście podróż odbyła się wczoraj, było cieplej. Tymczasem dziewczęta powoli przyzwyczajają się do nowego domu i swoich nowych ludzi, ale na zdjęcie chyba jeszcze trochę poczekamy - są raczej wstydliwe