Demi i Amba- rezerwacja dla anikag z Gdańska
Dołożę starań, aby to Janis wyjechała pierwsza, nie chciałabym, aby została sama.
Demi, Amba- DS____Janis- DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Demi, Amba- rez. ____Janis- rez. [Sztum]
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Janis i Hanys w najlepszej komitywie spędzili razem noc. Rano śniadanko z jednej miski skonsumowali zgodnie, choć nieco nieśmiało... Po sąsiedzku - Maniuśka z nosem między prętami: "A ty, kto... ? Hanys! Co to za jedna?! Przedstaw mnie natychmiast, ty przebrzydły świniaku...! Mała... Chodź tu bliżej... Przecież cię nie zjem!" Ponieważ odzewu ze strony J/H brak, Mańcia piłuje pręty: "Sama wejdę, słyszycie?!" Ciekawa jest nowej lokatorki straszliwie... A tu tylko z dala można poniuchać... No, coś podobnego...!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Demi, Amba- rez. [Sztum]____Janis- DS
Ano właśnie: wczoraj Janis pojechała do swojego domku Mam nadzieje,że szybko się zaaklimatyzuje i rozkręci, bo póki co jest rzeczywiście dość nieśmiała.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Demi, Amba- DS____Janis- DS
Po Demi i Ambę przyjechała dziś ich nowa Rodzina
Katia69- dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej
Katia69- dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Gratulujemy pięknotkom!
A Janiska biedna? Napiszcie ze Zwierzurką co wydedukowałyście jeśli chodzi o jej zdrówko!
A Janiska biedna? Napiszcie ze Zwierzurką co wydedukowałyście jeśli chodzi o jej zdrówko!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ta łapka u Janis jest wierzchołkiem góry lodowej niestety... Mocno chora jest to świnka i miała mnóstwo szczęścia, że trafiła na taki DS. Szczegóły to już Zwierzur napisze.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
No to Zwierzur - pisz by wszyscy ciekawi, jak tam...?
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- sosnowa
- Kontakt:
Pisz pisz, kibicujemy
- zwierzur
- Kontakt:
Ja się z diagnozą i zaleceniami (niektórymi) nie zgadzam kategorycznie! Widzę Janis codziennie. Widzę, jak funkcjonuje i cieszy się życiem, mimo niektórych ograniczeń fizycznych. Coraz rzadziej przesiaduje ukryta w domku - najczęściej siedzi dekoracyjnie pod domkiem Hanysa i grucha świńskie serenady. Facet jej się najwyraźniej spodobał. Sosnowa? Wstawiłabyś opisy zdrowotne, jak Ci podeślę na maila? Diagnoza i rokowania do wglądu dla zwierzolubów o mocnych nerwach! Od razu uprzedzam, że wyniki są okropne, ale rzeczywistość wygląda inaczej... Na tym etapie nie ma mowy o eutanazji! Nie jestem mordercą...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...