Zoobotanica 2013 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Zoobotanica 2013 Wrocław
Ja będe jutro.
Kapcioch z panterami. 
edit: pastuszku, czy uszyłas coś jeszcze oprócz kapciochów?

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dzisiaj zaszalałam i siedziałam cały dzień, od otwarcia do zamknięcia
(nie powiem skusiło mnie to after party dla wystawców
Ann żałuj, że poszłaś
Catering pierwsza klasa
)
Już derwuś powiedziałam, że na niedziele też się piszę
Parę fotek z rana, jeszcze zanim sąsiedzi Nas otoczyli - bardzo mili Panowie i Pani

I mamy bardzo piękny widok na rasowe świnki morskie, które pojawią się już jutro

(nie powiem skusiło mnie to after party dla wystawców

Już derwuś powiedziałam, że na niedziele też się piszę

Parę fotek z rana, jeszcze zanim sąsiedzi Nas otoczyli - bardzo mili Panowie i Pani

I mamy bardzo piękny widok na rasowe świnki morskie, które pojawią się już jutro

Tylko kapciochy, ale w przyszłym roku...dominika_b pisze:Ja będe jutro.Kapcioch z panterami.

To już widzę gdzie Was szukać 
Pastuszek, czy ja dobrze widzę; czy Twoje kapcioszki dorobiły się metek?

Pastuszek, czy ja dobrze widzę; czy Twoje kapcioszki dorobiły się metek?

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Tak
Te na Zoobotanice mają metki w końcu wyszły poza forum to trzeba się pokazać światu
Na metce oprócz wskazówek co do prania są namiary na mnie, a jak na mnie to i na forum
Korzystając z okazji napiszę swoje spostrzeżenia, może ktoś je weźmie do serca
w tym roku, albo w kolejnym, albo i nie weźmie
- dobrze jakby była na stoisku jakaś świnka, najlepiej do adopcji - bo wiadomo może wpadnie komuś w oko i będzie miłość od pierwszego wejrzenia.
Ale co najważniejsze - nie ma co się oszukiwać, najwięcej ludzi zbiera się tam gdzie na stoisku są zwierzaki. Dzisiaj pięknym przykładem były np. fretki. Dzieciaki i dorośli wprost lgną to takich stanowisk, za dziećmi idą rodzice i ich pieniądze, bo dziecko chce magnesik, breloczek, a jak samo ma świnkę to i legowisko a i wrzuci na biedną świnkę pieniążka, bo przecież nie moźna nie pomóc biednej śwince - zwłaszcza jak zobaczy taką na zdjęciu (o tym dalej).
- druga sprawa skarbonka. Nadia pięknie ją dzisiaj okleiła, ale moim zdaniem lepiej by ją było obkleić tak, żeby widniał napis zachęcający do wrzucania pieniędzy - choćby "daj piątaka na świniaka" - i żeby z daleka było go widać, żeby ogólnie ludzie widzieli, ze takowa skarbonka w ogóle jest. Tej co mamy nie widać kompletnie, ot stoi nie wiadomo co na stoliku.
- i kolejne moje spostrzeżenie. Fajnie było by jakby oprzeć o ten mały stolik jakąś tablice korkową, magnetyczną czy zwykły bristol i poprzypinać zdjęcia świnek do adopcji, czy wybrać jakąś jedną np. Gizma czy tej co się pojawiła ostatnio na fb, której przeżycia coś ludziom uświadomią i pokażą co robimy dla tych zwierzaków, no i całą tą otoczkę, ze warto pomagać etc. - tak jak na Naszym fb i przekonają do wrzucenia choćby złotówki (tu kłania się dobrze widoczna skarbonka).
- a na koniec - na drugi rok zamiast drugiego roll-upu (którego praktyczni nie widać) przydałby się regał (np. jaki mają Panowie obok, plastikowy), żeby ładniej wyeksponować rzeczy jakie mamy na sprzedaż i nie piszę tego, bo leżą tam moje kapciochy.
To takie moje spostrzeżenia z dzisiejszej wnikliwej obserwacji innych stoisk i ludzi odwiedzających targi.

Na metce oprócz wskazówek co do prania są namiary na mnie, a jak na mnie to i na forum

Korzystając z okazji napiszę swoje spostrzeżenia, może ktoś je weźmie do serca

- dobrze jakby była na stoisku jakaś świnka, najlepiej do adopcji - bo wiadomo może wpadnie komuś w oko i będzie miłość od pierwszego wejrzenia.
Ale co najważniejsze - nie ma co się oszukiwać, najwięcej ludzi zbiera się tam gdzie na stoisku są zwierzaki. Dzisiaj pięknym przykładem były np. fretki. Dzieciaki i dorośli wprost lgną to takich stanowisk, za dziećmi idą rodzice i ich pieniądze, bo dziecko chce magnesik, breloczek, a jak samo ma świnkę to i legowisko a i wrzuci na biedną świnkę pieniążka, bo przecież nie moźna nie pomóc biednej śwince - zwłaszcza jak zobaczy taką na zdjęciu (o tym dalej).
- druga sprawa skarbonka. Nadia pięknie ją dzisiaj okleiła, ale moim zdaniem lepiej by ją było obkleić tak, żeby widniał napis zachęcający do wrzucania pieniędzy - choćby "daj piątaka na świniaka" - i żeby z daleka było go widać, żeby ogólnie ludzie widzieli, ze takowa skarbonka w ogóle jest. Tej co mamy nie widać kompletnie, ot stoi nie wiadomo co na stoliku.
- i kolejne moje spostrzeżenie. Fajnie było by jakby oprzeć o ten mały stolik jakąś tablice korkową, magnetyczną czy zwykły bristol i poprzypinać zdjęcia świnek do adopcji, czy wybrać jakąś jedną np. Gizma czy tej co się pojawiła ostatnio na fb, której przeżycia coś ludziom uświadomią i pokażą co robimy dla tych zwierzaków, no i całą tą otoczkę, ze warto pomagać etc. - tak jak na Naszym fb i przekonają do wrzucenia choćby złotówki (tu kłania się dobrze widoczna skarbonka).
- a na koniec - na drugi rok zamiast drugiego roll-upu (którego praktyczni nie widać) przydałby się regał (np. jaki mają Panowie obok, plastikowy), żeby ładniej wyeksponować rzeczy jakie mamy na sprzedaż i nie piszę tego, bo leżą tam moje kapciochy.
To takie moje spostrzeżenia z dzisiejszej wnikliwej obserwacji innych stoisk i ludzi odwiedzających targi.
Jak jesteście wstanie na jutro wydrukować takie zdjęcia świnek do adopcji to mam tablicę korkową i mogę ją ze sobą wziąć. Tylko dajcie wcześniej znać czy brać ją czy nie.
A pod Pastuszkowymi słowami podpisuję się wszystkimi moimi łapami i łapami moich świnek
A pod Pastuszkowymi słowami podpisuję się wszystkimi moimi łapami i łapami moich świnek

A winko?pastuszek pisze: Ann żałuj, że poszłaśCatering pierwsza klasa

Ty zdjęcia wstawiasz, a tych co ja robiłam mam nie wstawiać?!

Będzie jutro w końcu jakaś świnka na stoisku?
Przepiękne stoisko!!
Bawcie się dobrze dziewczyny, mam nadzieję, że Śląsk za rok pobawi się z Wami
Jeśli za rok też będzie tyle cudeniek do kupienia, to od dziś odkładam $$

Bawcie się dobrze dziewczyny, mam nadzieję, że Śląsk za rok pobawi się z Wami

Jeśli za rok też będzie tyle cudeniek do kupienia, to od dziś odkładam $$