Imię świnki: Czupi
wiek świnki:ok. 0,5 roku (na 12.2017)
numer adopcyjny:3913
Imię świnki: Milka
wiek świnki:ur. 24.01.2018
numer adopcyjny: 3914
miejscowość, w której przebywa świnka: u dotychczasowych opiekunów,
historia zwierzęcia, przebyte choroby:zaświadczenie o stanie zdrowia zostało dostarczone
informacje dot. diety:Versele Laga Nature oraz Versele Laga Complete, siano, zioła uzupełniające i podstawowe, babka lancetowata, świeże warzywa i owoce (ogórek, pomidor, marchew, pietruszka, burak, brokuł, jabłko), zielenina (nać pietruszki, nać marchewki, liście rzodkiewki, odrobina szpinaku, seler naciowy, sałata rzymska). Nie wybrzydza zupełnie.
stan adopcji:rezerwacja
dodatkowe informacje:do adopcji razem
kontakt do opiekuna wątku: Oldzah pw, oldzah83@gmail.com
kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia, obowiązuje wizyta przedadopcyjna, oraz umowa, klatka minimum 100cm, odpowiednia karma i zapewnienie śwince codziennych wybiegów oraz fachowej opieki weterynaryjnej.
Czupi
Milka
Mama z córką
Czupi i Milka rezerwacja [Katowice]
Moderator: silje
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Czupi i Milka rezerwacja [Katowice]
Ostatnio zmieniony 16 mar 2018, 12:18 przez Oldzah, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Re: Czupi i Milka szukają domu [Katowice]
Cześć i czołem! Czupi została podrzucona w kartonie razem ze swoim eksmałżonkiem. Godzinę po przyjeździe do mnie urodziła 4 maleństwa. Na początku bardzo zestresowana i dzika. Teraz już trochę lepiej, ale ucieka przy próbie wyciągania z klatki. Na kolanach spokojna, daje się głaskać. Szaleje za pomidorem i kocha hamaki ☺
Milka to córcia Czupi. Bardzo energiczna i ciekawska dziewczynka. Dziewczyny dogadują się ze sobą bardzo dobrze. Nierozłączne w klatce jak i na wybiegu.
Milka to córcia Czupi. Bardzo energiczna i ciekawska dziewczynka. Dziewczyny dogadują się ze sobą bardzo dobrze. Nierozłączne w klatce jak i na wybiegu.
Napisałem wczoraj wiadomość na PW. Jestem zainteresowany adopcją, jeśli jeszcze są wolne.
Dzień dobry wieczór! Aktualizuję zdjęcia i informacje o dziewczynach Łobuziary z nich! Milkę już dwa razy spod kanapy wyciągałam bo jakimś cudem przecisnęła się i uciekła z wybiegu. Wszystko skończyło się szczęśliwie Milka prawie oswojona z ręką. Ucieka przy próbie wyciągania, ale za to jak już jest na kolanach to uwielbia być pieszczona. Czupi podobnie. Dalej bardzo zrzyte ze sobą
Czupi się nic nie zmieniła poza lekkim przytyciem. Milka rośnie także wrzucam nowe zdjęcie
Czupi się nic nie zmieniła poza lekkim przytyciem. Milka rośnie także wrzucam nowe zdjęcie
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Przecudne !I Młodziutkie to i domek zaraz będzie!
- Oldzah
- Kontakt:
Dziewczyny szukają domu
Halo halo gdzie chętni
Halo halo gdzie chętni
Witam, urocze te świnki. Mam pytanie. Jeżeli byłabym zainteresowana adopcją, to jak wygląda transport świnek do Lublina.
- Oldzah
- Kontakt:
Trzeba szukaćbasia791 pisze:Witam, urocze te świnki. Mam pytanie. Jeżeli byłabym zainteresowana adopcją, to jak wygląda transport świnek do Lublina.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Są na fb grupy transportowe, gdzie oferują transport, ale tak jak pisze Oldzah trzeba szukać.basia791 pisze:Witam, urocze te świnki. Mam pytanie. Jeżeli byłabym zainteresowana adopcją, to jak wygląda transport świnek do Lublina.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dziewczyny w dalszym ciągu polecają się do adopcji! Czesanie i pieszczenie mile widziane Prosiaki są codziennie brane na kolana i oswajane z ręką. Chętnie by również zwiedzały mieszkanie, bo są bardzo ciekawskie, ale niestety u mnie nie ma takiej możliwości. Czai się na nich 5 samców
Milka:
https://drive.google.com/file/d/1i5pV2i ... sp=sharing
Czupi:
https://drive.google.com/file/d/1hb7vO6 ... sp=sharing
Milka:
https://drive.google.com/file/d/1i5pV2i ... sp=sharing
Czupi:
https://drive.google.com/file/d/1hb7vO6 ... sp=sharing