Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]
Moderator: silje
Re: Grobelka- będzie mamą, wstrzymana [Jaworzno]
Moja tymczaska kiedyś tak długo nosiła brzuch, że wetka zaleciła cesarkę. Ale dzień przed wyznaczonym zabiegiem urodziła 2 maluchy. Jeden "maluch" ważył 126 g.
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Dzięki dziewczyny, dodałyście mi otuchy
Czekam cierpliwie.

Są!
5
Jeden jest bardzo mały, wazy 49g. Reszta tez nie dużo 102, 77, 89 i jednego zaraz zrobię. Mama jest taka osowiała dość, dzieci siedzą w skarpecie razem z nią. Ale ładnie je oczyściła. Sprawdzanie czy wszystkie wyszły chyba nie ma sensu ? Coś poradźcie, boje się o małego.. zostaje dziś w domu.

Tu malutkiego widać
5
Jeden jest bardzo mały, wazy 49g. Reszta tez nie dużo 102, 77, 89 i jednego zaraz zrobię. Mama jest taka osowiała dość, dzieci siedzą w skarpecie razem z nią. Ale ładnie je oczyściła. Sprawdzanie czy wszystkie wyszły chyba nie ma sensu ? Coś poradźcie, boje się o małego.. zostaje dziś w domu.

Tu malutkiego widać
Świetnie,że już wyszły.Trzymam kciuki za mmamę z maluszkami

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
O matko, aż 5
Biedna Grobelcia, nic dziwnego że było jej tak ciężko. Jeśli mały będzie przybierał to nie masz się o co martwić. Moja Fisia urodziła się z wagą 56g i piękna świnka z niej wyrosła. Wiadomo tylko, że takiemu maleństwu może być ciężko przebić się do cyca, zwłaszcza że ma tak liczną konkurencję.
Gratulacje dla Grobelci a paproszki przecudowne, ukradłabym wszystkie jakbym mogła

Gratulacje dla Grobelci a paproszki przecudowne, ukradłabym wszystkie jakbym mogła

Ostatnio zmieniony 07 mar 2017, 7:53 przez Anula, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślisz ze jak już chodzi i oddycha to będzie z nim dobrze? Boję się ze mały może nie przeżyć... taki słaby się wydaje, biedny. Będę czuwać żeby go nie przygniotły.Anula pisze:O matko, aż 5Biedna Grobelcia, nic dziwnego że hło jej tak ciężko. Jeśli mały będzie przybierał to nie masz się o co martwić. Moja Fisia urodziła się z wagą 56g i piękna świnka z niej wyrosła. Wiadomo tylko, że takiemu maleństwu może być ciężko przebić się do cyca, zwłaszcza że ma tak liczną konkurencję.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pytaj doświadczonych, może warto dokarmiać?
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Spytaj Moniki najlepiej, bo właśnie od mojej Tesi takie maluszki też u Moniki się urodziły. Pewnie jest słaby bo jest malusi, ale oprócz mojej Fiśki to urodziła się jeszcze mniejsza kruszynka bo 51g i też było ok. Trzymam mocno za Was kciuki i koniecznie dawaj znać co i jak.