Suchy pokarm
Moderator: pastuszek
Re: Suchy pokarm
Moje jedzą Cavia Nature i różne ziółka z Niezłego Ziółka. Bardzo lubią babkę lancetowatą i babkę szerokolistną.
Jak Wasze świnki reagowały na Beaphar Nature albo Burgess Excel? Chciałabym spróbować czegoś nowego, a nie umiem się zdecydować.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Moje tej pierwszej nie chciały jeść w ogóle i oddałam ją komu innemu. Drugą też chce teraz zamówić na wypróbowanie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Moje Beaphar Nature jadły ładnie, ale szał minął po 3-4 dniach i potem już tak sobie. Burgessa dopiero zamówiłam z patic6 na spółkę, więc na pewno napiszemy opinię jak to jest jedzone
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dzima daj znać koniecznie, bo sama nie mam jak zamówić (niedawno zamówiłam duży zapas karmy) a ciekawość mnie zżera
Beaphar Nature białe towarzystwo wcina, aż sie uszy trzęsą. Agutki nie za bardzo. Skubną jak wyjedzą CN (bo wymieszane)
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Burgess Excel- wcinają moje księzniczki wybredne
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- Dzima
- Kontakt:
Jedzą chętnie Beaphar Nature, Burgess też znika z miski. Moje świnie dostają mieszankę CN+CC+Brita+Selective+Beaphar Nature+Burgess, bo wszystko chciałam wypróbować, ale kiedy miały nasypane w osobne miski to oczywiście znikała najszybciej CN, teraz z misek znika wszystko.Dropsio pisze:Dzima daj znać koniecznie, bo sama nie mam jak zamówić (niedawno zamówiłam duży zapas karmy) a ciekawość mnie zżera
Pyrka
Whoa. O Burgess'ie same pozytywne opinie jak na razie, już wiem co będziemy wypróbowywać następnym razem.
Ktoś kiedyś gdzieś pisał, że JR Farm Grainless Mix dla świnek nie jest zbyt fajny i szału nie ma. Faktycznie, świniak miseczki nie wylizuje, ale ten dla królików jest 100x lepszy, Dropsiasty uwielbia
Ktoś kiedyś gdzieś pisał, że JR Farm Grainless Mix dla świnek nie jest zbyt fajny i szału nie ma. Faktycznie, świniak miseczki nie wylizuje, ale ten dla królików jest 100x lepszy, Dropsiasty uwielbia
- Dzima
- Kontakt:
Aha i Burgess wygląda jak małe świńskie bobki
Pyrka