1 - IMIĘ ŚWINKI - Helga
2 - WIEK ŚWINKI - około 1 roku
3 - PŁEĆ ŚWINKI - samica
4 - NUMER ADOPCYJNY -
5 - MIEJSCOWOŚĆ I U KOGO PRZEBYWA ŚWINKA - Puławy, Iceberg1976
6 - HISTORIA ŚWINKI, PRZEBYTE CHOROBY - świnka porzucona na działkach w Rzeszowia
7 - INFORMACJE DOTYCZĄCE DIETY - Cavia Nature, Cavia Complete, sianko, sieczka, warzywa, wszystko co zielone i soczyste
8 - STAN ADOPCJI - do adopcji do innej samiczki, po odchowaniu młodych
9 - DODATKOWE INFORMACJE - bardzo ciekawska świneczka, chudziutka, ale to już nadrabia ciągłym jedzeniem, nie jest do końca oswojona, ale widać, że będzie z niej fajny miziak
10 - KONTAKT DO OSOBY U KTÓREJ PRZEBYWA ŚWINKA - PW na forum lub e-mail: ice_76@o2.pl
11 - KTO WYDAŁ ZGODĘ NA ZAŁOŻENIE WĄTKU - ja
W obecnej chwili mała karmi trójkę mlodych. Jeszcze dwa tygodnie i będzie można poważnie myśleć o wydaniu jej do nowego domu. Teraz walczymy również z problemem skórnym. Na zdjęciu widać ogromne wyłysienie świnki spowodowane zmianami hormonalnymi podczas ciąży. Stan skóry wynika również ze skrajnych niedoborów witamin. Codziennie widzę poprawę, zmiany szybko ustępują.
Helga, ok 1 rok, samica [Puławy] - już w DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Helga, ok 1 rok, samica [Puławy]
O matko, jaka bida.. Jeszcze do tego trzy maluszki do wykarmienia..
Trzymam kciuki za prosinkę- na pewno będzie coraz piękniejsza. Wiadomo, że rude, to zawsze piękne
Trzymam kciuki za prosinkę- na pewno będzie coraz piękniejsza. Wiadomo, że rude, to zawsze piękne
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Wygląda młodo, łapki ma delikatne...Będzie bardzo piękna i bardzo ruda
Zdrówka dla całej rodzinki!
Zdrówka dla całej rodzinki!
Biedulka mała oby szybo doszła do siebie A jej maluchy to kolejne świniaczki do adopcji??
Fionka - maluchy Helgi już znalazły swoich ludzi, za jakieś dwa tygodnie pojadą do nowych domów.
Natomiast Helga wypoczywa, a ja usiłuję dokonać cudu i "wyrosnąć" jej włosy
Natomiast Helga wypoczywa, a ja usiłuję dokonać cudu i "wyrosnąć" jej włosy
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Ja też trzymam mocno . Jest już jakaś poprawa? Rosną kudełki? Wygląda, jakby była rozetką.
Na drugiej fotce ma spojrzenie, że normalnie szok.. Biedna mała.
Na drugiej fotce ma spojrzenie, że normalnie szok.. Biedna mała.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
skóra wygląda coraz lepiej, ale włosków jeszcze nie widać. Wygląda jak siedem nieszczęść.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Ice zerknij do wątku Kornelii, tam te okaz wyłysieniaIceberg1976 pisze:skóra wygląda coraz lepiej, ale włosków jeszcze nie widać. Wygląda jak siedem nieszczęść.