Veverek, Honzik, Skarpetek, Hezka, Krasna i Freliczka w DS:)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Frela-rez. a 3 młodzieńców do wzięcia :)Krasna+córa DS

Post autor: Joanka »

Telaya pisze:Jeeee :jupi: My chyba musimy częściej rozmawiać o wzajemnych manewrach międzyświnowych - bo zawsze krótko po tym obgadywane świnki nam się rozchodzą :) Super!
O my Czarownice, jędze jedne ;) to w takim razie Telaya bierzesz moich chłopców na dt! o !
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Joanka pisze:
misia1 pisze:Chcę adoptować Frelke była by koleżanką dla mojej Delicji którą też adoptowałam z spśm.
Po "prześwieteniu" misi, która adoptowała już świnki ze SPŚM, zasięgnięciu opinii, zgodziłam żeby Frela zamieszkała z Misią i jej Delicją vel Felicją.
Ja ze swej strony mogę pogratulować Freliczce, bo trafił jej się dobry domek :D . Misia1 może nie udziela na forum, ale jest sympatyczną świnko-maniaczką, która bardzo dba o swoich podopiecznych i daje im kochający dom. Delicja vel Felicja, to moja tymczaska, która została adoptowana przez misię1 do swoich dwóch świnek ze SPŚM. Niestety, te dwie dojrzałe panie, mimo usilnych starań misi1 i weterynarzy, przegrały walkę ze swoimi dolegliwościami, i przeszły obie, w niedługich odstępach czasowych, za TM. Misia1 bardzo to przeżyła, ale czas płynie, a samotnej śwince potrzeba towarzystwa... Cieszę się więc, że misia1, na nową koleżankę dla Delicji, wybrała świnkę również ze Stowarzyszenia :buzki:
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Post autor: misia1 »

Zapasy ziułek zamówione, nowy domek żeby się dwie babeczki pomieściły. Tunelki i cała reszta jest. Tylko czekamy teraz z Delicją na nową lokatorke świnkowej willi.
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Misiu - Frela jest hamaczkowcem, więc tego nie może zabraknąć w świńskiej rezydencji :102:
Ostatnio zmieniony 15 paź 2015, 20:26 przez Joanka, łącznie zmieniany 1 raz.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
misia1
Miejscowość: ożarów mazowiecki
Kontakt:

Post autor: misia1 »

Chamaczki mam trzy w tym jeden że tak powiem dwu świnkowy. Chwilowo zamontowany jest jeden chamak domek wiszący dwa mostki i jeszcze parę atrakcji do chowania się w nich. Delicja lubi się chować. A ja lubię patrzeć jak ona się bawi. Oczywiście ja bawię się z nią i bardzo dużo kolankuje bo Delka to lubi. Jak będą dwie to będą się kolankować razem. No mam nadzieję.
Łukasz.Istel

Post autor: Łukasz.Istel »

Jeżeli Skarpetek i Honzik są ciągle do adopcji to ja jestem zainteresowany :) w razie czego proszę o wiadomość prywatną.
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Łukasz.Istel pisze:Jeżeli Skarpetek i Honzik są ciągle do adopcji to ja jestem zainteresowany :) w razie czego proszę o wiadomość prywatną.
Piszę w takim razie :)
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: 2 młodzieńców do wzięcia:)Krasna+córa DS/Frela, Skarpete

Dziś z mojego dt wyjeżdżają Freliczka i jej bratanek Skarpetek...
Frela i kto najgłośniej będzie wołał, że miska pusta? I Skarpetku, nikt tak jak Ty, bo jesteś w tym mistrzem,nie popcorninguje na hamaczku. Skarpetek jest moim pierworodnym świńskim wnuczkiem :lol:

Do adopcji polecają się Veverek i Honzik. Wkrótce zdjęcia ;)
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS [T-ń]

Obiecane fotki facecików. Nie było to łatwe zadanie, bo Veverek jest bardzo ciekawską, a jednocześnie towarzyską świnką i dość trudno zrobić zdjęcie, które jest inne niż to:
Obrazek

Ale jak udaje się im stać przez moment, żeby cyknąć słitfocię, to chłopcy prezentują się waśnie tak :)
Obrazek

ale nie trwa to długo - przyłapałam chłopaków na knuciu ucieczki :shock:
Obrazek
i na efekty nie trzeba było długo czekać :idontknow:
Obrazek

Współpraca długo nie trwała, Veverka coś nagle zainteresowało i..
Obrazek
Obrazek

A oto i on sam - ciekawski rozrabiak Veverek :love:
Obrazek
I czasem rozważny - Honziczek :buzki:
Obrazek
paintsilence

Re: Veverek i Honzik szukają dobrego domu! reszta w DS [T-ń]

Post autor: paintsilence »

Piękne! Czy byłaby możliwość adopcji jednej ze świnek? Veverka?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”