14.12.2015-Zmiana autora wątku z Natlinki na Morumotto
Najbardziej blond Kurt na świecie!
Najdłuższa świnka świata!
Najprzystojniejszy lewy profil wśród śnieżynków!
Imię świnki - Kurt
wiek świnki - ok. 5 miesięcy (sierpień 2015)
płeć świnki - samiec
nr adopcyjny - 2252
miejscowość, w której przebywa zwierzę - Kraków
historia zwierzęcia, przebyte choroby - super zdrowy labek, dzikus na razie, ale na pewno zostanie słodkim chłopakiem o blond grzywie i zacięciu do grangowych kawałków; zęby w całkiem niezłym stanie, jak na labka
informacje dot. diety - bez specjalnych zaleceń, więc wcina Cavia Complete, trochę Beaphar Nature i JR bez zbóż; siano, ziółka świeże i suszone; cykoria, ogórek, czerwona papryka, marchewka, buraczki itp. korzenne; 0,5 ml Cebionu (bądź innej wit. C w kroplach) dziennie
stan adopcji - do adopcji najchętniej razem z Jimim, po trzech tygodniach kwarantanny, licząc od 26.08
wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - dzikus, bo nikt nie miał czasu w labo, żeby go oswajać; żywszy z chłopaków, śmigający, trochę na razie bojaźliwy; śliczne leciuteńko na końcach przydymione uszka; blond łamacz kobiecych serc!
informacja o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - Porcella
Kurt w całej okazałości
Tudzież in flagranti
Jimi! Jimi! Jimi!
Jimi, największy pieszczoch na Ziemi
Lewy profil przystojniaka
Imię świnki - Jimi
wiek świnki - ok. 5 miesięcy (sierpień 2015)
płeć świnki - samiec
nr adopcyjny - 2253
miejscowość, w której przebywa zwierzę - Kraków
historia zwierzęcia, przebyte choroby - super zdrowy labek, mniejszy z dzikusów, chętniejszy do kontaktów i chyba czerpiący przyjemność z głaskania; trudno powiedzieć, czy zostanie wirtuozem gitary elektrycznej, ale urodę ma stanowczo nieprzeciętną - piękny agutek z leciuteńkimi białymi muśnięciami na pyszczku i czole, o kompletnie rudym brzuszku! zęby w całkiem niezłym stanie, jak na labka
informacje dot. diety - bez specjalnych zaleceń, więc wcina Cavia Complete, trochę Beaphar Nature i JR bez zbóż; siano, ziółka świeże i suszone; cykoria, ogórek, czerwona papryka, marchewka, buraczki itp. korzenne; 0,5 ml Cebionu (bądź innej wit. C w kroplach) dziennie
stan adopcji - do adopcji najchętniej razem z Kurtem, po trzech tygodniach kwarantanny, licząc od 26.08
wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - spokojniejszy z chłopaków, bojaźliwy, ale też łatwiej dający się odłowić z klatki, pozwalający na głaskanie
informacja o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - Porcella
Jimi z lotu ptaka
I z profilu
Attention! Pozor! Achtung! внимание! Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu i odrzucenia ewentualnych kandydatów, jeśli uznam, że nie spełnili postawionych wymagań. Umowa adopcyjna obligatoryjna bezdyskusyjnie! Z góry ostrzegam, że wybiorę tylko idealny dom. Howgh!
Rezerwacja Kurt & DS Jimi [Kraków]
Moderator: silje
Rezerwacja Kurt & DS Jimi [Kraków]
Ostatnio zmieniony 28 gru 2015, 0:50 przez Morumotto, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: Kurt & Jimi - dwaj zdolni panowie z Seattle
Piękne białe i brązowe cuda! Za domek
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ohh Myszki moje rockowe w końcu was widzą moje oczęta
Takie pięknoty, że może do mnie nie dojadą na DT, bo ktoś ich sobie zaklepie odrazu
Takie pięknoty, że może do mnie nie dojadą na DT, bo ktoś ich sobie zaklepie odrazu
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fakt, kup produkują tyle, że nie nadążam sprzątaćpiju pisze:Jimi Widać, że zdrowy Za domek
Czarna Kluska i Morena
Czyli muszą byc do adopcji razem?Czy nie?
- Natalinka
- Kontakt:
Nie muszą, ale pierwszeństwo będą miały te DS, które zechcą przyjąć obu.Pattyy pisze:Czyli muszą byc do adopcji razem?Czy nie?
Czarna Kluska i Morena
Widać że coraz więcej takich miksów - aguti i białasy łączą się!
Co do samych panów to rzeczywiście kup dużo, ale to... dobrze Lepiej więcej aniżeli mniej
Co do samych panów to rzeczywiście kup dużo, ale to... dobrze Lepiej więcej aniżeli mniej
- Natalinka
- Kontakt:
Zapomniałam napisać, ile kto waży:
31.08
Kurt - 498g
Jimi - 563g
31.08
Kurt - 498g
Jimi - 563g
Czarna Kluska i Morena
- Natalinka
- Kontakt:
Przedwczoraj zrobiłam chłopakom wybieg w pudle i starałam się trochę ich ośmielić - wpakowałam im do środka łapy aż po łokcie, więc po kilku minutach cała byłam obwąchana, ponadrgyzana, lekko podrapana i wylizana, ale przestali się tak bać!
Więc sesja w pudle
Patrz, dała nam marchewkę!
Razem zawsze raźniej
Co tam masz? Do jedzenia?
Więc sesja w pudle
Patrz, dała nam marchewkę!
Razem zawsze raźniej
Co tam masz? Do jedzenia?
Czarna Kluska i Morena